Suunnitteluprosessini

1.
Keskustelemme sähköpostin ja halutessasi myös puhelimen välityksellä mitkä ovat tarkemmat toiveenne. Keräämme "moodboardin" inspiraatiokuvista, jotta pääsemme yhteisymmärrykseen halutusta tyylistä (suosittelen tähän Pinterestin käyttöä).

2.
Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen halutusta tyylistä, teemme lopullisen sopimuksen kaikesta mitä haluat. Tässä vaiheessa alkuperäiset ideat ovat saattaneet muuttua, jotain on voinut tulla lisää tai poistua. Siksi varmistamme lopullisen hinnan tässä. Sopimuksen synnyttyä laskutan 30% sovitusta kokonaissummasta ja aloitan suunnittelun. Jos sopimukseen ei päästä, et tietenkään maksa mitään.

3.
Maksun saatuani saat pian ensimmäiset luonnokset kutsusta digitaalisena kommentoitavaksesi. Yleensä lähetän 2-3 ehdotusta. Luonnoksista selviää pääpiirteittäin ajatukseni asetteluista, fonteista yms.

4.
Teen kommenttien pohjalta seuraavan version, ja saat jälleen luonnoksia nähtäväksesi. Tässä vaiheessa voit kommentoida kutsua uudelleen. Hintaan sisältyy kolme kommentointikierrosta per tuote, eli voit kommentoida kutsua maksimissaan kolme kertaa ilman lisämaksua. Mieti ja kokoa ajatuksesi siis rauhassa!

5.
Siirrymme mahdollisten muiden tuotteiden suunnitteluun valmiin kutsun pohjalta. Tässäkin toistuu luonnosten lähettely ja kommentointi. Jokaisella erillisellä tuotteella on kolmen kommentointikierroksen sääntö.

6.
Kun kaikki on valmista ja hyväksytty, perin maksun laskun loppusummasta eli loput 70%. Viimeistelen aineiston ja saat haltuusi kaiken materiaalin painoaineiston. Mikäli tämän jälkeen suunnitelmiin tulee suurempia muutoksia, perin niistä hinnan erikseen sovitusti.

7.
Suunnittelupalveluun kuuluu aina ammattilaisen tuki! Jos siis haluat neuvoja paperien valintaan, painojen kanssa kommunikointiin tai muuhun, autan sinua mielelläni!

Tiedustelu suunnittelupalvelusta

Kirjoita lomakkeeseen alustavaa ideaasi, mitä toivoisit suunniteltavaksi.
Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, jotta voimme aloittaa keskustelun.
Tiedustelu ei velvoita sinua mihinkään.

Nimi:
Email:
Puhelin:
Viesti:

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu.

Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hups! Jotain meni pieleen lähetyksessä.