Pienen suuri seikkailu-vauvakirja

Pienen suuri seikkailu on tyylikäs, mustavalkoinen vauvakirja, johon voit tallettaa muistot vauvasi ensimmäisestä vuodesta.

Tilaa tästä!

Pienen suuri seikkailu-vauvakirjan suunnittelu lähti omasta tarpeestani, sillä halusin tyylikkään mustavalkoisen kirjan, joka olisi kuitenkin lapsekkaasti ja kauniisti kuvitettu. Koska tällaista en kaupasta löytänyt, päätin tehdä itse! Nyt haluan tarjota kirjaa myös muille saman ongelman kanssa tuskasteleville vanhemmille.

Pienen suuri seikkailu on juuri sopivasti sinun mieltymyksiesi mukaan täytettävä kirja. Sen sisältö ei ole pelkkiä kyselyitä ja valmiiksi saneltua sisältöä, vaan suurin osa sivuista on vain otsikoitu. Näin voit itse päättää täytätkö sivut kuvilla, teksteillä vai molemmilla. Koska kirja on kuvitettu ihanilla käsin piirretyillä, mustavalkoisilla kuvilla, voi kirjaa käyttää myös värityskirjana jolloin siitä tulee entistäkin persoonallisempi! Olen myös pyrkinyt ottamaan huomioon monenlaiset perheet, jotta kaikki voisivat tallentaa lapsensa ihanat muistot.

38 €

Postikulut 5,80 € per kirja.

Mitat: 21 x 21 cm.
Kannet: Kovat kannet mattalaminoituna.
Sivut: 60 sivua. Laadukas 120 grammainen mattapaperi.

Suunniteltu, kuvitettu ja painettu Suomessa!

Kirja sisältää mm:
Sivuja odotusajalle, saapumiselle, nimelle, ensimmäisille asioille, juhlille, hammaskartalle, kiukuille, unille, sanoille, seikkailuille, ruualle jne. Myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voit kirjoittaa ja liittää kuvia mielesi mukaan.

Jokaiselle kuukaudelle on omat aukeamansa, jonka toiselle sivulle voit kirjoittaa vapaasti. Toisella sivulla on tilaa kuvalle, sekä valmiit paikat mitoille, mieltymyksille ja taidoille.

Jätä viesti
Nimi:
Email:
Puhelin:
Viesti:

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu.

Hups! Jotain meni pieleen lähetyksessä.