Tietoa minusta

Shinie design on projektinimi kaikelle mitä teen. Piirrän, maalaan ja myyn suunnittelemiani ja alusta loppuun tekemiäni tuotteita.

Suosikkiaiheeni ovat luonnonläheisiä ja usein tunnelmaltaan hiukan surumielisyyteen taipuvia. Erityisesti pidän eläinten, kukkien ja muun luonnon, sekä naisten piirtämisestä. Vastakohtana surumielisyydelle myös lapsekkaat ja söpöt aiheet ovat mieleisiäni. Suunnittelen mielelläni myös tatuointeja ja löytyypä itseltänikin muutama, itse suunnittelemiani tietysti.

Nykyään teen kuvitukseni pääasiassa perinteisillä menetelmillä paperille. Suurin osa töistäni on vesiväritöitä puuväreillä tehostettuna. Toinen suosikkini on yksityiskohtaiset tussityöt, joissa ranne kipeytyy ja mieli lepää. :)
Olen tehnyt paljon myös digitaalista maalausta sekä vektorigrafiikkaa.

Unelmani on tuoda kuvitusosaamistani esille maailmanlaajuisesti ja myydä tuotteitani kaikille yksityisistä yrityksiin.  Toivon myös joskus laajentavani tuotevalikoimaani muihinkin kuin paperituotteisiin.

Mielestäni paras lahja jonka voit toiselle antaa on jotain uniikkia ja erilaista. Vaikka paperipostin sanotaankin olevan kuolemassa, uskon monien ihmisten arvostavan kauniisti suunniteltuja, hauskoja ja erilaisia tuotteita.

Kuva: Josefiina Vanhanen

 

SANNA SILLANPÄÄ

Olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja Vaasasta. Aivan lapsesta asti haaveenani on ollut luoda ja piirtää, ja tämä haave johti graafisen suunnittelijan ammattiin. Olen urallani keskittynyt lähinnä digitaaliseen markkinointiin ja websuunnitteluun, mutta oikea kiinnostukseni on ollut aina kuvittamisessa ja perinteisemmissä medioissa. Viiden vuoden työkokemuksen jälkeen päätin, että olisi aika ottaa ensimmäinen askel yrittäjyyteen ja omaan unelma-ammattiin.

Minulla on kuva-artesaanin sekä tradenomin (IT) tutkinnot, ja suoritan tällä hetkellä maisterin tutkintoa teknisestä viestinnästä ja markkinoinnista. Suuren osan opinnoista olen tehnyt graafisen suunnittelijan työni ohella, ja olenkin työskennellyt designtoimisto Buorrella viimeiset kuusi vuotta. Nyt pyöritän omaa toiminimeäni ja työskentelen edelleen samanaikaisesti Buorrella Art Directorina. Tarkemman CV:ni löydät LinkedInistä.