Search
Close this search box.

Iso termosmuki kahvalla ja pillillä 2.0

34,00 

Mukin paksuun yläosaan voidaan kirjoittaa haluamasi teksti. Kirjoita lisätietoja-kenttään haluamasi teksti ja tekstin väri.
Vinyyli voi olla oikeastaan mikä väri vaan, saat esittää toiveen. Löytyy perusvärejä, kromia, kultaa, hopeaa, glitteriä, holografista yms. Lasermerkkaus on aina metallin värinen.

Kirjoita tähän tuotteeseen haluamasi teksti, fontti ja muut toiveet. Fonttivaihtoehdot löydät tuotteen kuvagalleriasta. Jos tilaat mukin tekstillä, kirjoita myös onko mukin käyttäjä vasen- vai oikeakätinen, niin osaan laittaa tekstin sille puolelle joka näkyy poispäin käyttäjästä.

Voi olla muutakin asiaa kuin teksteihin liittyvää.

Kaikkia tilauksia ei välttämättä kuvata, vaikka antaisit luvan.

Tässä tulee termosmuki 2.0! Tuolla tökeröllä nimellä haluan sanoa, että tämä on, minun mielestä, hienompi ja tyylikkäämpi versio siitä aiemmasta termoksesta. Siltä, joka näyttää sen yhden merkin muodikkaalta hypetetyltä juoma-astialta, jota en saa nyt tässä lain mukaan mainita.

Nämä on tosi kivannäköisiä ja käteviä mukeja. Tilavuutta näillä on 1,18 litraa, eli mahtuu paljon kahvia, vettä, tai mitä nyt juotkaan. Juoma pysyy kylmänä tai kuumana tuplaeristyksen ansiosta.

Kansi on yhtenäinen ja väritykseen sopiva. Tämä ei läiky mahdottomasti, mutta ihan väärin päin en kanniskelisi. Mukana tulee muovinen pilli.

Mukiin on mahdollista saada myös nimikointi tai muu oma teksti tuohon isoon yläosaan. Teksti toteutetaan vinyylillä tai lasermerkkaamalla. Vinyyli ei kestä hankausta enkä suosittele astianpesukonetta. Lasermerkkaus kestää mitä vaan.

Materiaali: BPA-vapaa ruostumaton teräs
Tilavuus: 1,18 litraa

Ei suositella astianpesukoneessa pesua.

10% alennus!

Tilaa uutiskirjeemme tuosta alta, niin saat koodin sähköpostiisi.