Search
Close this search box.

Iso termosmuki kahvalla ja pillillä

33,00 

Mukin paksuun yläosaan voidaan kirjoittaa haluamasi teksti. Kirjoita lisätietoja-kenttään haluamasi teksti ja tekstin väri.
Vinyyli voi olla oikeastaan mikä väri vaan, saat esittää toiveen. Löytyy perusvärejä, kromia, kultaa, hopeaa, glitteriä, holografista yms. Lasermerkkaus on aina metallin värinen.

Kirjoita tähän tuotteeseen haluamasi teksti, fontti ja muut toiveet. Fonttivaihtoehdot löydät tuotteen kuvagalleriasta. Jos tilaat mukin tekstillä, kirjoita myös onko mukin käyttäjä vasen- vai oikeakätinen, niin osaan laittaa tekstin sille puolelle joka näkyy poispäin käyttäjästä.

Voi olla muutakin asiaa kuin teksteihin liittyvää.

Tilaajan nimeä ei mainita. Tilausta voidaan esitellä esimerkiksi pakkausvideolla tms.

Haluaisitko sinäkin olla TikTok-influenesseri? No, tällä mukilla et sellaiseksi tule, mutta voit maistaa palan high lifea.

Nämä on tosi kivannäköisiä ja käteviä mukeja. Tilavuutta näillä on 1,18 litraa, eli mahtuu paljon kahvia, vettä, tai mitä nyt juotkaan. Juoma pysyy kylmänä tai kuumana tuplaeristyksen ansiosta.

HUOM! Väreistä vaaleanpunainen on eri, kuin aiempi vaaleanpunainen. Uusi vaaleanpunainen on no, vaaleanpunaisempi.

Kannessa on kätevä liukusysteemi, jolla pillireiän saa kiinni. Tämähän ei ole mitenkään vuotoa estävä, eli ihan väärinpäin ei sovi laukussa kannella.

Mukana tulee muovinen pilli.

Mukiin on mahdollista saada myös nimikointi tai muu oma teksti tuohon isoon yläosaan. Teksti toteutetaan vinyylillä tai lasermerkkaamalla. Vinyyli ei kestä hankausta enkä suosittele astianpesukonetta. Lasermerkkaus kestää mitä vaan.

Materiaali: BPA-vapaa ruostumaton teräs
Tilavuus: 1,18 litraa

10% alennus!

Tilaa uutiskirjeemme tuosta alta, niin saat koodin sähköpostiisi.