Search
Close this search box.

Aarteeni – kaulakoru omasta tekstistä

25,00 

Huom! Korurasia on sopiva lähinnä koukullisiin ja huggie-renkaallisiin koruihin. Isommilla renkailla kansi ei mene välttämättä kunnolla kiinni.

Kirjoita tähän teksti, jonka haluat valmiilla fontilla. Mikäli haluat tekstiä molemmille puolille, voit kirjoittaa molemmat tähän.

Valitse haluamasi fonttivaihtoehto. Fontit näet tuotteen kuvagalleriasta.

Mikäli haluat laattaan jonkun valmiista symboleista tai kuvituksista, valitse numero tästä. Huomaathan, että mahdollinen teksti ja symboli/kuvitus tulevat aina laatan vastakkaisille puolille.

Tilaajan nimeä ei mainita. Tilausta voidaan esitellä esimerkiksi pakkausvideolla tms.

Personoitu koru, johon tallentuu muistosi ikuisesti! Koruun voidaan kirjoittaa teksti tai vaikka pieni sybmoli omalla tai läheisesi käsialalla, tai valmiilla fontilla. Laatan koko on 25 mm ja ketju 45 cm.

Koru omasta tekstistä

Tähän koruun kirjoitetaan haluamasi teksti, kirjain tai symboli, joka voidaan toteuttaa valmiilla fontilla ja valmiiksi piirretyllä kuvituksella.

Riipusta varten haluamasi teksti tai kuvituskuva lasermerkataan korun pintaan. Lasermerkkaus on ikään kuin laserilla tulostamista, eli kuvio ei ole kaiverrettu. Jokainen riipus on uniikki, ja tehty juuri sinulle! Riipuksen toiselle puolelle voidaan halutessasi lisätä myös toinen pieni teksti valmiilla fontilla.

Lähetän tilauksen jälkeen vesileimatun luonnoksen sinulle noin viikon sisällä tilauksesta. Korun valmistusaika on tavallisesti n. 1 viikko. Mikäli sinulla on kiire, lähetä viestiä [email protected], niin katsotaan jos ehdin tehdä korusi nopeammin. Huomaathan, että Postin kuljetuksessa voi mennä noin 2-4 päivää.

Tuotetiedot

  • Materiaali: Ruostumaton teräs 304, RST.
  • Koko: Laatan halkaisija 25 mm ja kaulakorun ketjun pituus 45 cm.
  • Värit: Hopea, kulta, ruusukulta

10% alennus!

Tilaa uutiskirjeemme tuosta alta, niin saat koodin sähköpostiisi.