Search
Close this search box.

Tähtitaivas-juliste

28,00 30,00 

Kaikkia tilauksia ei välttämättä kuvata, vaikka antaisit luvan.

Olipa kyseessä lapsen syntymä, hääpäivä, ensimmäinen suudelma tai päivä jona kohtasit tärkeän ihmisen, Tähtitaivas-juliste on upea muisto juuri siitä hetkestä. Julisteessa on kuvitettuna tähtitaivas valitsemaasi kellonaikaan tiettynä päivänä ja tietyssä paikassa. Tähtien taustaksi on valittavissa upea vesiväriavaruus tai yksivärinen tausta.

Voit valita jonkun valmiista värivaihtoehdoista, tai lisämaksusta päättää värit itse. Huom! Vain pallon taustaväriä voi muuttaa, eli ei esimerkiksi koko julisteen taustaa. Pallon taustaväri voi olla yksivärinen, tai vesiväritaustaan voidaan valita kaksi väriä. Esimerkiksi valmiissa vesiväritaustassa on tummansininen ja turkoosi.

Kuvituksen on tehnyt Sanna Sillanpää, ja tuote on suunniteltu ja tulostettu Suomessa.

Tulostettu paksulle, hyvälaatuiselle mattapintaiselle paperille. Paperi on valmistettu Japanissa, ja se on valmistettu 80 % kierrätetyistä materiaaleista.

Koot:
Keskikokoinen (A4, 210 × 297 mm)
Iso (A3, 297 × 420 mm)

Piirrän jokaisen tähtitaivaan erikseen joten jos julisteella on kiire, varmistathan ensin että ehdin tehdä sen. Suosittelen tilauksen tekemistä vähintään kaksi viikkoa ennen esim. juhlapäivää, jos tuote tulee lahjaksi. En valitettavasti ota vastaan pikatilauksia.

Hintaan sisältyy kaksi tarkistuskertaa. Lähetän siis sinulle digitaalisen vedoksen tarkistettavaksi, jolloin voit tarkistaa että kaikki tiedot ovat kunnossa.

10% alennus!

Tilaa uutiskirjeemme tuosta alta, niin saat koodin sähköpostiisi.